Werkwijze en tarieven

Je zit niet lekker in je vel en je vraagt je af wat de volgende stap voor je kan zijn. Aarzel niet langer! Pak gewoon de telefoon en bel LifeStream. Deel je twijfels en vragen. Klikt het wederzijds dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek inventariseren we waar je tegenaan loopt.
In dit gesprek stippelen we jouw persoonlijke weg naar verandering uit..

Werkwijze

In ongeveer 6 tot 8 coachingsgesprekken leer je je leven weer in eigen hand te nemen en te ontdekken wat je werkelijk wilt. Deze gesprekken vormen de basis van het traject. Daarnaast krijg je opdrachten mee die je thuis voorbereidt. Zo werken we toe naar het bereiken van het doel dat vooraf is geformuleerd.

Natuurlijk bepaal jijzelf uiteindelijk hoe lang jij behoefte aan coaching hebt. Ieder coachingstraject is anders. Het is een persoonlijk traject en kent daardoor geen standaard programma.
Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van specifieke technieken (tools) die passen bij de fase van het proces waarin jij je bevindt.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis om een veilige ruimte te creëren waarin gewerkt kan worden aan persoonlijke, vaak kwetsbare en soms confronterende zaken.
Alles wat er tijdens een sessie besproken wordt beschouwt LifeStream als privé en deze privacy zal uiteraard ten allen tijde worden gerespecteerd.

Tarieven persoonlijke coaching

Consult 1 - 1,5 uur: € 90,-
Kennismakings- c/q intakegesprek, 45 min:  € 50,-

Tarieven voor bedrijven op aanvraag

Praktijk voor Balans en Inspiratie
Friesland

De Tsjoele 3, 8401 BE Gorredijk
t: 06 23828189
e: maaike@lifestreamcoaching.nl